Over Ons

Wie zijn wij.

Wij zijn een witgoed bedrijf en leveren gebruikte wasmachines, drogers, combinaties, koelkasten, vriezers en fornuizen tegen zeer voordelige prijzen. Wij proberen zo voordelige en kwalitatief hoogwaardige producten van verschillende merken o.a. Miele, Siemens, Bosch, AEG & Bauknecht te leveren. Wij streven naar de laagste prijzen met de beste kwaliteit en service.

 

Alle apparaten zijn gebruikt en worden bij aankomst vakkundig nagekeken, gereinigd, gerepareerd (waar nodig ook onderdelen vervangen) en naderhand getest door ons.,

Gerefurbished. Met een refurbished apparaat heb je de voordelen van een nieuw apparaat, voor de prijs van een tweedehandse. 

Refurbishen houdt in dat onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden vervangen door onze ervaren monteurs. Dat is goed voor je portemonnee, maar daarnaast is het ook goed voor het milieu. Het  is beter om apparaten langer te gebruiken en eventueel te repareren, dit scheelt grondstoffen, verpakking, transport en afval, dus goed voor het klimaat en de toekomst!

 

Door ons diepe assortiment is er altijd wel een machine die aan uw wensen voldoet!  Wij proberen voor elk budget een passend apparaat op voorraad te hebben. Het assortiment word wekelijks meerdere malen aangevuld. Bij afname van meerdere artikelen bieden wij u een grotere korting aan!